EFOP-335-SYA

infoblokk-kedv-final-rgb-esza-6393569f11417

Iskolai Közösségi Program a SAMI-ban

A kedvezményezett neve: Symphonia Alapítvány

Projekt címe: Iskolai Közösségi Program a SAMI-ban

A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.5-17-2017-00066

A szerződött támogatás összege: 60 millió Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.08.31.

A Symphonia Alapítvány 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy 18 hónapos, bentlakásos és napközis tematikus tanulási alkalmak szervezését tartalmazó projekt megvalósítására.

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk elsődleges célja a köznevelés eredményességének és hatékonyságának növelése érdekében nem formális és informális tanulási alkalmak megvalósítása a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola feladatellátási helyein.

E célok elérése érdekében projektünkben az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg:

Bentlakásos és napközis tematikus tanulási alkalmakat szervezünk és valósítunk meg, alkalmazva az EFOP-3.2.15-VEKOP-17 projektben kifejlesztett tartalmakat. A tanulási alkalmak lebonyolításának időszaka 2018. és 2019. év júniusának 3-4. hete, azaz összesen a kötelezően a megjelölt négy hétben kerül sor ezekre.

A projekt során folyamatosan együttműködünk az EFOP-3.2.15-VEKOP-17 kedvezményezettjével, különös tekintettel az alábbiakra:

- a kísérleti jellegű tematikus programokhoz kapcsolódó szolgáltatások, támogató rendszerek és kifejlesztett tartalmak, eszközök, kiadványok tesztelése;

- a kísérleti jellegű tematikus programokhoz kapcsolódó szakmai rendezvények hatékonyságának értékelése;

- szálláshely- és programszolgáltató szektor fejlesztésére kialakított minősítési rendszer és kapcsolódó felkészítés eredményességének visszacsatolása.

Projektünk együttműködő partnere a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola, illetve 14 feladatellátási helye.

Projektünk eredményeként 1 db új képzési módszertant alkalmazó intézmény jön létre és 1200 gyermek vesz részt informális és nem formális képzésben.